Deprecated: Functie Elementor\DB::is_built_with_elementor is sinds versie 3.2.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan Plugin::$instance->documents->get( $post_id )->is_built_with_elementor(). in /var/www/vhosts/batedeira.nl/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 5379
Batedeira komt naar je toe deze zomer! - Sambaband Batedeira

Batedeira komt naar je toe deze zomer!

Nu het corona virus is gaan liggen zijn er dit voorjaar en komende zomer weer volop evenementen waar Batedeira te zien en te horen is! Naast besloten feesten zoals bruiloften en bedrijfsevenementen zijn we onder andere geprogrammeerd voor BorgerRio in Antwerpen, Folies de Binbin in het Franse Valenciennes en de Visserijdagen in Harlingen.

Bekijk de agenda voor alle optredens van Batedeira

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.