Deprecated: Functie Elementor\DB::is_built_with_elementor is sinds versie 3.2.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan Plugin::$instance->documents->get( $post_id )->is_built_with_elementor(). in /var/www/vhosts/batedeira.nl/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 5379
Samba Sunday: centrum Boxtel in Braziliaanse sferen - Sambaband Batedeira

Samba Sunday: centrum Boxtel in Braziliaanse sferen

Gezellige klanken en kleurrijk uitgedoste feestvierders sierden zondag 1 september het centrum van Boxtel. Daar kon namelijk op vijf verschillende plekken volop genoten worden van een sambafeest.

Diverse sambabands verzorgden spetterende optredens en deden Boxtel even lijken op Rio de Janeiro. Het feest vond, onder de naam Samba Sunday, plaats in verband met het vijfentwintigjarig bestaan van de sambaband Batedeira. Tijdens dit evenement traden, naast uiteraard Batedeira zelf, Sambanda, Dè wel jaoo en Escola de Samba Os Malandros op.