Vernieuwde website Batedeira live

Met trots lanceren wij onze vernieuwde website. In de afgelopen weken is er op de achtergrond hard gewerkt om de oude website in een fris en actueel jasje te steken.

De website van Batedeira (batedeira.nl) is volledig ‘responsive’ waarbij de weergave zich automatisch aanpast aan het schermformaat van de bezoeker. Van pc’s en laptops tot tablets en smartphones: op alle apparaten wordt de nieuwe website goed getoond.

Ook zijn de formulieren verbeterd waardoor het nog eenvoudiger wordt om online aanvragen te plaatsen. Bovendien voldoet de website aan de regels die worden gesteld door AVG (algemene verordening gegevensbescherming) wetgeving.

Wij hopen dat de website een goed beeld geeft van onze sambaband. Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben dan horen wij dit graag!