Schrijf je in voor de Open Repetitie

Op woensdagavond 22 maart 2023 organiseert Batedeira weer een Open Repetitie. Deze wordt gehouden van 20:00 – 22:00 in de repetitieruimte van Batedeira in Den Bosch.

Altijd al een keertje vrijblijvend met Batedeira mee willen spelen? Of wil je ervaren hoe het is om samen samba muziek te maken? Samen met de bandleden van Batedeira maak je kennis met enkele nummers uit ons repertoire.

De Open Repetitie is niet per definitie een auditie avond. Wel is het zo dat we kijken naar een mogelijke versterking voor de band, waarbij talent, ervaring en enthousiasme belangrijke criteria zijn. En dat je bereid bent om wekelijks te repeteren en beschikbaar bent voor optredens in voornamelijk de periode mei t/m september.

Inschrijven kan door een e-mail te sturen naar info@batedeira.nl. Vervolgens ontvang je een bevestiging en de adresgegevens van de repetitieruimte.