Kom naar Samba Sunday op 15 september!

Op zondag 15 september organiseert Batedeira het bruisende sambafestival Samba Sunday bij het Strandpaviljoen van recreatieplas De Langspier in Boxtel. Dit jaar bestaat Sambaband Batedeira maar liefst 30 jaar, en dat moet gevierd worden!

Van 13.00 uur tot 18.00 uur wordt het terras en strand van het Strandpaviljoen omgetoverd tot een tropisch Braziliaans paradijs. Geniet van opzwepende optredens van verschillende sambabands, waaronder Batedeira zelf, Caramba!, Os Malandros en Sambanda. Laat je meevoeren door de ritmes en dans mee tijdens de gratis dansworkshop van sambadanseres Lita Morena. Om 17.00 uur volgt een spectaculaire finale waarin alle bands samen het podium betreden. 

Het sambafestival is een feest voor jong en oud. Bezoekers kunnen zich tropisch laten schminken en DJ Ravi zorgt tussen de optredens door voor een heerlijke Latin sfeer! Toegang tot het festival en het parkeren zijn helemaal gratis! Bij minder goed weer is er een overdekte ruimte beschikbaar, zodat het feest gewoon door kan gaan.

“Samba Sunday” is slechts een van de vele activiteiten ter ere van het 30-jarig bestaan van Batedeira. Eind augustus neemt de band deel aan het wereldberoemde Notting Hill Carnival in Londen, het grootste carnavalsevenement ter wereld na Rio de Janeiro, met maar liefst 2 miljoen bezoekers. Daarnaast organiseert Batedeira op woensdag 25 september een Open Repetitie in hun repetitieruimte in Den Bosch voor iedereen die geïnteresseerd is.